Algemene voorwaarden

Gebruik van informatie

Informatie van Energiecentrum MKB gebruiken en publiceren is toegestaan en juichen we ook toe, echter gelden daarvoor een aantal regels:

  • Een maximum van 100 woorden mag worden overgenomen met een vermelding.
  • Voor zakelijke en/of commerciële doeleinden dient eerst vooraf schriftelijke toestemming te worden gevraagd aan Energiecentrum MKB.

Geen garantie of aansprakelijkheid
Energiecentrum MKB besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gepubliceerde (of getoonde) informatie. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op de inhoud van deze website. Wij zijn eveneens niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van (technische) storingen tijdens internetgebruik.

Onze website bevat externe links. Deze staan op de website vermeld als service voor de bezoeker. Energiecentrum MKB  is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina’s. Dat geldt ook voor de privacybescherming op deze websites, de diensten die hierop aangeboden worden en / of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.